Om oss

 

Kompetensteamet är ett konferens- och utbildningsföretag som arrangerar och utvecklar konferenser och utbildningar inom privat och offentlig sektor. Genom att alltid utgå från målgruppens behov och efterfrågan skräddarsyr vi programmen, på så sätt vet vi att konferenserna alltid behandlar högaktuella ämnen och frågeställningar som präglar målgruppens yrkesvardag och utmaningar.

Vår främsta målsättning är att arrangera högkvalitativa konferenser och utbildningar som behandlar aktuella frågor och utmaningar i målgruppens vardag. Vår ambition är att ha de bästa talarna på plats för att förmedla det senaste inom respektive område, både vad gäller forskning och praktik.

Vi är ett företag som arrangerar konferenser och seminarier inom hälso- och sjukvård, skola och barnomsorg, socialtjänst och omsorg, bygg, tandvård och laboratorium.

 

Vår historia 

Kompetensteamet grundades i juni 2009, en dröm som gick i uppfyllelse. Efter att ha arbetat många år på ett internationellt och världsledande konferensföretag med marknadsföring hade jag haft en dröm om att en dag få möjlighet att öppna upp ett mindre konferensföretag.

Möjligheten dök upp när jag träffade på en kollega. Då ämnen inom hälso- och sjukvård var ett område som vi båda brann för var det naturligt att vi började med konferenser inom just sjukvård. Det blev några tuffa år, vi hade tagit en chansning att starta upp företaget i lågkonjunktur.

Med tiden expanderade företaget och nya konferensområden växte fram såsom skola och barnomsorg, social omsorg, tandvård och laboratorieverksamhet – områden som är viktiga och som vi på företaget värnar om.

Min strävan och målsättning är att vi alltid levererar det vi har utlovat, det gäller såväl gentemot våra deltagare som gentemot våra föreläsare. Det som våra deltagare finner i programinnehållet ska överensstämma med föreläsningarna under konferensdagarna. Glädjande nog har vi idag 99 % nöjda deltagare. Våra föreläsare skall få en nära och välkomnande kontakt med våra utbildningsansvariga och känna att det är väl förberett för dem när de kommer för att föreläsa. Vi skall vara det personliga konferens-/utbildningsföretaget som levererar hög kvalitet, där våra deltagare och föreläsare känner sig välkomna.

Jag brukar säga att vi är ett företag med ”högt i tak”. Idéer, åsikter och förslag välkomnas alltid, på så sätt kan vi snabbt anpassa oss och ligga i framkant med vår verksamhet. Jag har fantastiska medarbetare som med stor laganda arbetar mot gemensamma mål, medarbetare som jag som ägare är väldigt stolt över.

Jag ser fram emot att önska dig välkommen till oss som deltagare eller som föreläsare!

Catharina Ottosson
VD