Kompetensteamet är ett konferens- och utbildningsföretag som tar fram och arrangerar konferenser och seminarier inom privat och offentlig sektor. Vår ambition är att alltid ligga i framkant och lyfta det senaste inom aktuella områden. Vi letar reda på de mest aktuella praktikfallen och ser till att de främsta talarna finns på plats för att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter.

Vid behov skräddarsyr vi gärna konferenser och utbildningar efter kundens önskemål. Utbildningarna görs utifrån era specifika förutsättningar och preferenser, vilka ligger till grund för ett väl anpassat utbildningskoncept som passar just er arbetsplats.

Till våra konferenser och utbildningar kommer deltagare från hela landet – ta tillfället i akt att skapa nya kontakter och byta erfarenheter med branschkollegor! På våra stora årliga konferenser har vi även utställare på plats som visar upp de senaste produkterna inom ämnet.

Åsikter, tankar och idéer som du vill dela med dig av tar vi tacksamt emot. Kontakta oss gärna om du saknar någon utbildning eller efterfrågar en särskild konferens!

Kontakta Oss


Har du några frågor om konferensen/utställning, tveka inte att kontakta oss

Adress:

Kompetensteamet AB
Box 3096
103 61 Stockholm

08-410 281 50

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Kontakt

(*) = Obligatorisk uppgift