Administratören 2019

7-8 oktober 2019

Detta är konferensen du inte får missa om du arbetar som administratör i offentliga organisationer, hälso- sjukvård, kommun och skola. Du har möjlighet att välja om du vill gå en dag eller två dagar och själv välja vilka relevanta områden du behöver bredda dig inom. Programmet erbjuder högaktuella ämnen och kunniga experter som bland annat talar om vad du som administratör behöver veta om praktisk tillämpning av GDPR, du erhåller tips på nya arbetssätt i enlighet med dataskyddsförordningen som underlättar ditt arbete. Du blir uppdaterad med det senaste inom allmänna handlingar och sekretess – vilka handlingar är allmänna och vilka uppgifter är hemliga? Du vässar kunskaperna i Excel och hur du skriver korrekt och regelrätt. Därtill erhåller du verktyg för att stärka samverkan på din arbetsplats och du lär dig hur du bättre hanterar besvärliga kunder.

Vårt mål med konferensen är att du som administratör blir uppdaterad med relevanta ämnen rörande administration. Du fräschar upp dina befintliga kunskaper, uppdaterar dig om nya regler, lagar och sekretess. Du får verktygen för att öka samhörigheten på din arbetsplats och för hur du bättre hanterar besvärliga kunder. Konferensen är en mötesplats för dig som vill träffas och inspireras av kollegor i branschen och av erfarna föreläsare!

Ur programmet:

  • Uppdatera dina kunskaper om allmänna handlingar och sekretess
  • Lär dig mer om hur du hanterar besvärliga kunder och ger service som imponerar!
  • Öka er samverkan på arbetsplatsen
  • Praktisk tillämpning av dataskyddsförordningen (GDPR) – detta behöver du veta
  • Så skriver du korrekt och regelrätt

Vi är stolta att presentera:

Simon Jernelöv, jurist och rådgivare inom skoljuridik och dataskydd på JP Infonet AB. Tidigare har han arbetat som undervisningsråd på Skolinspektionen och Skolverket och deltagit som expert i utredningar åt regeringskansliet.

Göran Rydeberg, Senior adviser, disputerad historiker, rektorsråd vid Stockholms universitet och är tidigare arkivchef vid bland annat Stockholms universitet och UD, med lång erfarenhet inom offentlig arkivverksamhet.

Per Hagström, journalist, jurist och ansvarig utgivare för sajten Allmanhandling.se. Han har lång erfarenhet av att arbeta med offentlighetsprincipen ur ett medborgarperspektiv och föreläser regelbundet för offentliganställda som sysslar med utlämnande av allmänna handlingar.

Isabelle Abarca, konsult inom dokumenthantering, vilket inkluderar lagstiftning kring offentlighet, sekretess, ärenderegistrering och arkiv samt IT-stöd och rutiner som stöd för dokumenthantering och administration.

Annika Thörnlund, är en mycket erfaren pedagog som arbetat med datautbildning i 30 år. Hon har utbildat i Excel sedan det skapades och hon lär dig att använda programmet både rätt, effektivt och med nya verktyg.

Sofie Nylén, arbetar sedan många år som utbildningskonsult inom området kommunikation, tal och skrift. Uppdragsgivare är både inom det privata och det offentliga näringslivet.

Björn Folke, föreläsare och inspiratör som brinner för det mänskliga mötet.

 

Varmt välkommen till Administratören 2019!

Anmäl dig här