Våra uppdragsutbildningar

Visste du att vi förutom konferenser även erbjuder uppdragsutbildningar på plats hos dig på din arbetsplats? Sedan flera år tillbaka arrangerar vi uppdragsutbildningar inom allt från till exempel räknesvårigheter i skolan till samtalsprocess och metodik inom telefonrådgivning.

Nu kan vi presentera ytterligare en: 

Att lyckas med utmaningarna i förskola / skola / gymnasium – Att hantera och förebygga problemskapande beteenden och konsten att styra sig själv

Som pedagog ställs du ofta inför situationer som kan vara svåra att hantera. Barn och ungdomar utvecklas i olika takt och alla är sina egna individer. Kunskapen har ökat om hur vi kan förstå det som sker i vardagen och vad vi kan göra för att hantera svåra och utmanande situationer. Föreläsningarna riktas till förskola, grundskola, fritidshem, gymnasium samt andra verksamheter. Baserat på dina önskemål tar föreläsaren upp ämnen som att hantera kaotiska situationer och våld, studiero, barn och ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser, lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik, att lyckas i svåra möten med vårdnadshavare och hur du lyckas i arbetet med problemskapande beteenden. Ta del av konkreta metoder och verktyg du kan använda direkt i vardagen.

Föreläsaren, David Edfelt är leg. psykolog och författare. Han arbetar med utbildning och handledning till förskolor, skolor och andra verksamheter. David arbetade tidigare som samordnare för utredningsteam för barn och ungdomar på bland annat Karolinska universitetssjukhuset och som psykolog inom förskola/skola och barnpsykiatri. Han undervisar på Specialpedagogiska institutionen vid Stockholms universitet och är en mycket uppskattad föreläsare.

Skräddarsydda utbildningar

Vi skräddarsyr även utbildningar efter era behov och tar fram utbildningskoncept som passar just er och er arbetsplats. Efter en dialog kring era behov levererar vi utbildningen på det sätt som passar er bäst. Vi kan vara i era eller våra lokaler, ha heldagskoncept, enstaka föreläsningar eller som en föreläsningsserie med olika tillfällen så att all personal får möjlighet att delta.

Kontakta Fanny för att få mer information om våra uppdragsutbildningar!

Fanny Åsblom Gutierrez
Projektledare/Teamansvarig 
0708-198151
fanny.asblom.gutierrez@kompetensteamet.se